معاونت بهداشت

25 مهر 1403 چهارشنبه

متن دلخواه

• تاریخ انتشار : 1403/07/18 - 11:09

نمونه‌گیری بیماران مشکوک به آنفولانزا (ILI)

بازدید سرپرست معاونت فنی معاونت بهداشت و تیم همراه از روند انجام نمونه‌گیری بیماران مشکوک به آنفولانزا (ILI) در مرکز دیده‌ور آنفولانزا مرکز جامع سلامت بدر شهرستان ری

دکتر مهرزاد ناصری، سرپرست معاونت فنی معاونت بهداشت به اتفاق تیم همراه از روند انجام نمونه‌گیری بیماران مشکوک به آنفولانزا (ILI) در مرکز دیده‌ور آنفولانزا مرکز جامع سلامت بدر شهرستان ری بازدید کردند.

بازدید سرپرست معاون فنی معاونت بهداشت از مرکز دیده‌ور آنفولانزا مرکز جامع سلامت بدر شهرستان ری

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دکتر مهرزاد ناصری سرپرست معاونت فنی معاونت بهداشت دانشگاه به اتفاق دکتر علی نیکفرجام مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت، دکتر مصطفی امینی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و تیم همراه از روند انجام نمونه‌گیری بیماران مشکوک به آنفولانزا (ILI) در مرکز دیده‌ور آنفولانزا مرکز جامع سلامت بدر شهرستان ری بازدید کردند.

برنامه دیده وری آنفلوانزا در محدوده دانشگاه علوم پزشکی تهران هفته دوم هر ماه انجام می‌شود.

در این بازدید دکتر زهرا علی دوستی، سرپرست مرکز جامع سلامت بدر در خصوص مراحل معاینه، ثبت در سامانه سیب توسط پزشک، ثبت توسط مراقب سلامت خانم جعفری و ارجاع بیماران به آزمایشگاه برای نمونه‌گیری توضیحاتی ارائه دادند.

در پایان به صورت نمادین از دکتر ناصری نمونه گیری توسط کارشناس آزمایشگاه نسرین اسدی انجام شد.

• گروه خبری : گروه های مطالب,معاونت,مدیریت,اخبار معاونت,معاون فنی,گروه بیماری های واگیر,اخبار گروه بیماری های واگیر
تهیه کننده

نظر خود را وارد نمایید: